Diyet Yemeğinizi Evinizde veya Ofisinizde İster Misiniz?


Diyet Yemeğinizi Evinizde veya Ofisinizde İster Misiniz?

Taze malzemeler satın almak, lezzetli yemekler pişirmek, egzersiz yapmak ve dışarıda vakit geçirmek için zaman bulmakta zorlanıyor musunuz? Çoğu insanın, özellikle çocukları olanların, bunlardan herhangi birini yapmak için çok az boş zamanı var. İş, okul, yan işler ve daha birçok farklı yoğunluk, sağlıklı beslenmenin önüne geçiyor olabilir. Ancak günlük beslenme rutininizi iyileştirmenize yardımcı olacak bir diyet yemek servisi tercih ederek, pratik bir şekilde sağlıklı beslenmeye başlayabilirsiniz.


Roksi Diyet Yemek Servisinde Sizi Neler Bekliyor?

Roksi, sağlıklı ve dengeli beslenmeyi hedef alan bir diyet yemek servisidir. Diyet yemekleri sayesinde formda kalabilmek için Roksi eve yemek servisini tercih edebilirsiniz. Roksi, birçok farklı hizmet ve paket seçeneği sunar.


Kurumsal Yemek Aboneliği: Minimum 5 kişi için hazırlanan öğle yemeği servisi, ısı korumalı termobox lar ile yapılır. 30 günlük menüler, birbirini tekrar etmeyecek şekilde hazırlanır. Böylece farklı ve lezzetli öğünlerle, sağlıklı ve hijyenik bir öğle yemeğinin tadını çıkarabilirsiniz. Yoğun çalışma temposunda olanlar için çok faydalıdır ve bu nedenle İstanbul içi diyet yemek servisinde en sık tercih edilen abonelik çeşitlerinden biridir.


Bireysel Yemek Aboneliği: Bireysel yemek aboneliği öğle ve akşam öğünlerini kapsar. Hem sıcak hem de soğuk servis imkanı bulunan bu abonelik çeşidi, 30 günlük olarak hazırlanır. Akşam yemeği servisleri minimum 1 kişi iken, öğle yemeği servisleri minimum 2 kişiye yapılır. 


Diyet Paketleri: Roksi eve yemek servisinde birçok farklı diyet paketi bulunur. Bu paketler aşağıdaki gibidir;


  • Roksi Ketojenik

  • Roksi Vejetaryen

  • Roksi Protein

  • Roksi Glutensiz

  • 21 Günlük Değişim

  • Aralıklı Oruç Diyeti

  • Hafif Protein Yemek Paketi

  • İki Kişilik Fit Yemek Paketi


Diyet paketleri arasında dilediğinizi tercih edebilir, her bir öğününüzü hem besleyici hem de lezzetli hale getirebilirsiniz.


Roksi Detoks: Roksi eve yemek servisi aynı zamanda detoks paketleri de sunar. Katı+sıvı detoks, 3 günlük sıvı detoks, 6 lı detoks ve sıvı detoks paketleri bulunur. Detoks paketlerinin asıl amacı ödem atmak ve birkaç günlük süreçte vücudu toksinlerden arındırmak olabilir.


Roksi Diyet Yemek Paketinin Faydaları

Roksi diyet yemek paketi hem zaman hem sağlık anlamında birçok fayda sunar.


  • Roksi yemek dağıtım hizmeti, yemek hazırlamanız için size en taze, en sağlıklı öğünleri gönderir. Bu öğünler vücudunuza gelişmesi için ihtiyaç duyduğu protein, yağ ve karbonhidrat değerlerini sağlar.

  • Öğünler belirli kontroller yapılarak hazırlanır. En önemli aşamalardan biri porsiyon miktarını belirlemedir. Roksi diyet yemek paketleri ihtiyacınız olan porsiyonların dışına çıkmaz.

  • Yoğun bir günün ardından eve gelip yemek hazırlamak zamanınızı alır. Roksi diyet yemek servisi zamanınızı farklı aktivitelere ayırmanıza olanak sağlar.

  • “Bugün ne yesem?” sorusu, her gün kendinize yönelttiğiniz bir soru olabilir. Roksi diyet paketleri sayesinde 30 gün boyunca yemek planı yapmanıza gerek kalmaz.


Diyet Yemek Servisi Roksi Farkıyla Sizinle

Roksi diyet yemek servisinde tüm sıcak öğünler yaklaşık 3-4 saat ısısını koruyacak şekilde ulaştırılır. Şefler, yemekleri hava ile temas etmeyecek şekilde paketler. Belirlenen saat aralıklarında öğünler belirttiğiniz adrese teslim edilir. Yediğiniz tüm besinlerin kalori miktarlarını görebilir ve böylece kolay bir şekilde kalori sayımı da yapabilirsiniz. Birçok farklı diyet paketi ile aradığınız beslenme planını keşfedebilir ve sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralayabilirsiniz. Amacınız kilo vermek, sağlıklı beslenmek veya farklı bir beslenme şeklini denemek olabilir. Tüm bunlar ve daha fazlasına Roksi diyet yemek servisi ile ulaşabilirsiniz.